Gallus redo för Düsseldorf

2012-02-29 14:15

Gallus fokuserar på Drupa på potentialen med att producera förpackningar inline. Bland annat vätskeförpackningar.

Företaget kommer bland annat att demonstrera sin Gallus ICS 670-lösning i montern. Det är en inline-maskin som skräddarsytts för produktion av falskartong. På Drupa 2012 kommer Gallus att visa modellen i en uppgraderad version med fler funktioner.

Man visar även en ny inline-modul för laminering och kallfoliering av metallfolier och transparenta filmer. Modulen ska passa på alla EVA-plattformar och innebär att man inte längre behöver använda förlaminerat material.

 

 

Etiketter: Bransch — Etiketter:, — Mattias Kristiansson @ 14:15

Inga kommentarer

Inga kommentarer än

RSS-flöde för detta inlägg.

Kommentaren form är stängd för tillfället.